Senzácia. Dorastenci pokorili Bánovce

 

TJ Slavoj Boleráz – Spartak Bánovce nad Bebravou 4:1 (1:0)

góly: 43´- Daniš Jaroslav, 60´- Mihálik Tibor, 64´- Daniš Jaroslav, 66´- Jurák Roman -

50´- Niko Patrik

žk: 53´- Kurinec Martin - 34´- Kušnier Peter, 38´- Sevčík Lukáš, 63´- Šebáň Matúš,

89´- Nedas Jaroslav

divákov: 250

zostava TJ Slavoj Boleráz:

Pastucha Erik – Puschenreiter Marián (56´- Prochádzka Marek), Židek Patrik, Chudý Jozef, Gergely Peter, Jurák Roman (80´- Kurinec Erik), Záhora Jozef (84´- Vaško Matúš), Daniš Jaroslav (K), Kurinec Martin, Hrebík Miroslav (76´- Hetteš Štefan), Mihálik Tibor

tréner: Kitta Pavol

asistent trénera: Kurinec Peter

vedúci mužstva: Buček Miroslav

lekár: Vavro Roman

zostava Spartak Bánovce nad Bebravou:

Baláž Vladimír (72´- Kasala Milan),Sevčík Lukáš, Kušnier Peter (72´- Obst Andrej), Nedas Jaroslav, Šebáň Matúš, Švikruha Lukáš, Grňo Anton (K), Turek Slavomír, Konský Peter (80´- Horník Tomáš), Niko Patrik, Škarba Martin

tréner: Dubný Milan

vedúci mužstva: Mášik Dušan

Naši dorastenci mali premiéru v IV. lige SZ a chopili sa jej na výbornú. Hostili mužstvo, ktoré vypadlo z III. ligy, Bánovce nad Bebravou.

Prvých päť minút naši súpera zatlačili, z ktorej si vypracovali výbornú šancu. Gól mal na kopačke Záhora Jozef, ale v poslednej chvíli mu loptu vykopol hosťujúci obranca. Potom sa hra vyrovnala. Šancí moc nebolo. Až prišla 43´minúta, keď centrovaná lopta do šestnástky sa dostala až k nášmu kapitánovi a bolo 1:0.

Druhý polčas hostia prevzali iniciatívu, z čoho padol aj vyrovnávajúci gól. Zdalo sa, že naši už fyzicky odpadnú, ale naopak. V 60´minúte vystrelil po zemi spoza šestnástky Mihálik Tibor k ľavej žrdi a bolo 1:2. O štyri minúty rozháraná obrana hostí nechala úplne samého Jaroslava Daniša, a ten svojím druhým gólom zvyšoval na 3:1. Hostia sa nestačili spamätať a o dve minúty znova kapitulovali, keď strelu brankár pred seba vyrazil, ale už na dorážku Romana Juráka nestačil. Potom sa už zápas iba dohrával. Do konca zápasu sme mali už iba jednu šancu, ale Mirkovi Hrebíkovi lopta utiekla.

Víťazstvo bolo zaslúžené. Tri body sú doma.

Na zápas sa prišlo pozrieť aj veľa ľudí, za čo im patrí poďakovanie.